Whatsapp ons!

Diensten

Consignatie

Bezit u een nette auto met een bijzondere uitrusting en wilt u dat deze bij een volgende liefhebber terechtkomt zonder gedoe aan uw voordeur? Dan bent u bij Leeuwestein Automotive aan het juiste adres. Wij kunnen uw auto aanbieden op consignatiebasis, waarbij wij de verkoop uit handen nemen maar u de eigenaar blijft. Door presentatie komt uw auto voor een goede prijs terecht bij een volgende liefhebber. Dit alles tegen een aantrekkelijk tarief. Vraag naar de voorwaarden!

Inkoop

Bezit u een nette auto met een bijzondere uitrusting en wilt u dat deze bij een volgende liefhebber terechtkomt, maar wilt u er anderzijds snel vanaf? Ook directe inkoop is mogelijk! Na een telefoontje of bericht kunt u een net bod op uw auto verwachten!

Import

Heeft u een bijzondere auto gezien over de grens, of bent u juist op zoek naar die ene uitvoering maar kunt u deze niet vinden? Neem contact op! Wij ontzorgen u in het importproces en kunnen u volledig vrijblijvend helpen bij uw zoekopdracht.

Advies

Dankzij een breed netwerk kunnen wij u helpen bij de meest uiteenlopende vraagstukken op automotive gebied. Dit kan gaan om verzekering, detailing, software, techniek of een ander gebied. Heeft u een vraag? Neem, opnieuw volledig vrijblijvend, contact op!