Whatsapp ons!

Over ons

Leeuwestein Automotive is ontstaan vanuit pure passie voor bijzondere auto's. Al op jonge leeftijd zocht ik uren op het internet naar de meest bijzondere uitvoeringen en modellen. Later ben ik deze ook gaan fotograferen. Op mijn 20e kon ik met een fraai uitgevoerde Porsche 987 Boxter S mijn eerste 'echte' auto kopen en dit heeft er niet toe geleid dat mijn zoektocht naar bijzondere uitvoeringen minder is geworden. Vanuit deze passie is Leeuwestein Automotive ontstaan, waarbij ik graag de fraaist uitgevoerde exemplaren op de markt met u deel! 


Kernwaarden:

  • Aandacht
    Bij Leeuwestein Automotive is alles gericht op de persoonlijke benadering van u als klant. U heeft van A tot Z te maken met een contactpersoon die alle kennis over de betreffende auto in huis heeft. 

  • Kwaliteit
    Wij werken uitsluitend samen met erkende specialisten. Ons aanbod is zorgvuldig geselecteerd en de auto's in ons aanbod verkeren altijd in een uitmuntende staat. Wij streven er naar om modellen met relatief lage kilometerstanden aan te bieden. Uiteraard vind u schadeauto's of auto's zonder sluitende historie niet terug in ons aanbod. 

  • Transparantie
    Bij Leeuwestein Automotive is transparantie een groot goed. Zo nemen wij u graag mee in de volledige historie en service van de betreffende auto.